KADROMUZ

Nurhayat ALEMDAR - Okul Müdürü

1973 yılında Edirne´de doğdu.Edirne Kız Öğretmen Lisesini bitirdikten sonra Ankara Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Eğitimi ve Ev Yönetimi Bölümünü´nden mezun oldu.Trabzon Üniversitesi´nde Eğitim Yönetimi Alanında Yüksek Lisans yaptı.Halen Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi olarak öğrenimine devam etmektedir.Ankara Dutluk İÖO, öğretmenlik ve idarecilik yaptı.Trabzon Hüseyin Hüsnü Aker Anaokulun´da öğretmenlik yaptıktan sonra 2000 yılında Hüseyin Hüsnü Aker Anaokulu´na Okul Müdürü olarak görevlendirildi. 2009 Haziran ayında Kardelen Anaokuluna Kurucu müdür olarak görevlendirildi. 05.07.2019 tarihinde Beşirli Anaokuluna müdür olarak atandı.Halen Beşirli Anaokulu´nda Müdür olarak görevine devam etmektedir.Evli ve bir çocuk annesidir.

E-Posta